Inici > Ajuda > Preguntes i Respostes > Compte Online

Configurant un compte Online

Hi ha dues possibilitats per a les quals hauries de crear un compte Online en aquesta web:

• Voler jugar a Rummi directament des d'aquesta web, sense haver de descarregar res.
  • Has instal·lat Rummi al teu ordinador i vols jugar amb altra gent.

Aquesta guia enumera els passos a seguir per configurar un compte.

Inscriure's com un nou usuari

Primer, has de inscriure't com un nou usuari d'aquest lloc (creant un compte).

Nota: No tens un compte automàticament només per haver comprat Rummi.

Pots crear un compte aquí.

El formulari d'inscripció et demanarà el teu nom d'usuari (nom de registre) i contrasenya. Pots pensar un per tu mateix, no han de ser necessàriament els mateixos que el teu nom i clau de llicència.

El teu nom d'usuari

Aquest és el nom que els altres veuen quan estan jugant amb tu. Si no desitges que altres persones puguin saber el teu nom real, llavors has de pensar en un altre nom.

La teva contrasenya

Necessitaràs la contrasenya cada vegada que et connectis a aquesta web. Per tant, has de pensar en alguna cosa que recordis fàcilment.

Hauràs d'accedir a aquest lloc web per participar en una competició, o veure les teves puntuacions. O per marcar els jugadors com a bons o dolents, d'aquesta manera pots fàcilment reconèixe'ls més endavant.

Registre en el lloc web

Quan hagis creat un compte, la propera vegada només has de registrar-te amb el teu nom d'usuari i la teva contrasenya. Pots utilitzar el formulari de registre, o utilitzar les caselles d'entrada a la part superior de cada pàgina d'aquest lloc web.

Registre des de Rummi

Si t'has descarregat Rummi i jugaràs "Online" amb altres persones, veuràs una pantalla de registre. Aquí has d'introduir el teu nom d'usuari i contrasenya.

Quan marques la casella , el teu nom d'usuari i la teva contrasenya s'ompliran per si soles, la propera vegada que et vagis a jugar en línia, de manera que només has de fer clic al botó de sessió .

Activar el teu compte

No oblidis activar el teu compte amb la teva clau de llicència de Rummi!

Si no actives el teu compte, podràs jugar només durant 15 dies, i no podràs participar en les competicions.

Per activar el teu compte, introdueix la teva clau de llicència en el formulari d'activació o fes clic al link del correu que vas rebre quan vas comprar Rummi. És possible que primer tinguis que introduir el teu nom d'usuari i contrasenya.

En el cas que hagis perdut la teva clau de llicència, pots recuperar-la aquí.

Registre d'usuari