Home > Help > Hoe kan ik > Updates

Automatische updates instellen (alleen download-versie)

Rummi kan regelmatig controleren of er gratis updates beschikbaar zijn, en kan zulke gratis updates zelfs automatisch downloaden en installeren.

Hoe automatische updates in te stellen

In menu Start nieuw spel klikt u
Instellingen en Voorkeuren
, daarna kiest u Automatische updates

of: in menu Help klikt u
Updates
, daarna kiest u Update-voorkeuren.

Het venster Update wordt geopend. Hier kunt u de manier veranderen waarop Rummi op updates controleert:

Ja, gratis updates automatisch downloaden en installeren

Dit is de aanbevolen instelling. Rummi zal controleren op gratis updates en deze automatisch downloaden. Gedownloade updates worden geïnstalleerd als u Rummi opnieuw start.

Op updates controleren maar niet automatisch downloaden

Rummi zal op updates controleren, en als er een update beschikbaar is, ziet u een melding. Dan kunt u de update zelf vanaf de website downloaden en installeren.

Nee, niet op updates controleren

Rummi zal niet op updates controleren.

Online spelen met andere mensen kan nog steeds noodzakelijk maken dat u een gratis update downloadt en installeert.

Nederlands
Leden login